Menu
Helden van Bolsward - theater op locatie

Helden van Bolsward – theater op locatie

31 januari 2023

een theatervoorstelling op locatie, voor en door mensen uit Bolsward én omstreken


Meer informatie en opgave:

heldenvanbolsward.nl/

 

 

Vanaf maart 2023 start Helden van Bolsward!: een theatervoorstelling op locatie, voor en door mensen uit Bolsward én omstreken. We kennen de verhalen van vroeger met Helden als Titus Brandsma, Gysbert Japicx en Grutte Pier, maar we zoeken ook de verhalen van nu. Misschien is je opa of de buurvrouw om de hoek wel een held en kunnen we dat verhaal goed gebruiken voor onze voorstelling.

Theatermakers Kirsten Dijk en Meiny Bakker zullen deze verhalen samen met de spelers ontwikkelen tot een mooie voorstelling, iedereen mag meedoen!

Op 13 oktober is de première en kan het publiek genieten van de verhalen die op verschillende locaties in de stad gepresenteerd worden, maar voor die tijd moet er natuurlijk nog heel wat gebeuren en daarvoor zijn we opzoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van dit theaterproject.

Op 14 en op 16 februari organiseren initiatiefnemers het Huis van Compassie en Culturele Staten een informatieavond voor eventuele vrijwilligers, spelers, verhalenvertellers en/ of geïnteresseerden. Meld je hier aan als je wilt meehelpen met of meer wilt weten over Helden van Bolsward!

 

 

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.