Menu
Huizen huren en kopen

Kopen en huren in Bolsward

In Bolsward zijn diverse partijen die koop- en huurwoningen aanbieden. U kunt terecht bij de diverse makelaars en een woningbouwcoöperatie:

Woningbouwcoöperatie Elkien

Elkien biedt diverse huurwoningen en koopwoningen aan. Maar ook bedrijfsruimten als kantoor- en winkelpanden en praktijkruimtes bevinden zich in hun aanbod. Elkien is een corporatie met hart voor mensen, waar wonen meer is dan een huis alleen.

Meer informatie

Agricola Makelaardij

Agricola Makelaardij is al meer dan 25 jaar actief en bekend in Bolsward en de regio. U kunt hier terecht voor woning- en bedrijfsmakelaardij, taxaties en aan en/of verkoopadvies.

Meer informatie

Boonstra Makelaardij

Boonstra Makelaardij helpt u graag bij de bemiddeling van uw aankoop, verkoop en taxatie. Zowel bij woningen als bedrijfspanden maar ook bij waardebepaling en advies in geheel Zuidwest Friesland.

Meer informatie

Sint Anthony Gasthuis

De woningen van Sint Anthony Gasthuis worden beheerd door Hoekstra Makelaardij.

Meer informatie

HUIS31

Naast het verkopen en aankopen van huizen biedt HUIS31 nog een aantal andere mogelijkheden aan. Wij bieden een breed pakket aan diensten aan voor mensen die opkijken tegen de verhuizing en extra hulp kunnen gebruiken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld senioren die de gehele verhuizing niet zelf willen regelen en/of voor mensen die minder valide zijn.

Meer informatie

Chris Draijer Makelaardij

Chris Draijer is met 10 jaar ervaring per 1 februari 2019 gestart als Chris Draijer Makelaardij en Taxaties. Het kopen en verkopen van een woning is niet zomaar iets is, maar onderdeel van een belangrijke beslissing in uw leven. Hier wil ik u graag bij helpen, bij mij stopt het niet bij één enkele opdracht.

Meer informatie

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.