Menu
Lekker slapen in Bolsward

Overnachten in het hart van de Elfsteden? Dat kan in diverse bijzondere B&B’s, hotels of campings.

Hotels

Midden in het centrum van Bolsward ligt Grandcafé De Wijnberg, bekend om zijn gezelligheid en terras. U kunt hier overnachten in één van de 26 hotelkamers. Ook midden in het gezellige en historische centrum kunt u overnachten in het prachtige monumentale pand van Het Weeshuis, een kleinschalig familiehotel met huiskamerrestaurant. Sinds kort is het ook mogelijk om te overnachten in het zelf service hotel Snoozz in hartje centrum. Op een paar minuten afstand van het centrum ligt Hotel de Groene Weide. Een goede uitval basis om Bolsward en omgeving te ontdekken.

Bed & Breakfast

Heeremastate is een stadsboerderij midden in het centrum en is een prachtig historisch monument. De state heeft 4 kamers met eigen badkamer en toilet en gezamenlijk gezellige souterrain. B&B op ’t Oordje is een gemoderniseerd en sfeervol ingerichte B&B met een eigen uniek gelegen terras aan het water met aanlegsteiger. Ook kunt u overnachten in een één- of tweepersoonkamer van B&B Bolsward of in Karin’s Bed & Breakfast. De laatst genoemde B&B ligt aan de rand van Bolsward en heeft twee gastenkamers met heerlijke bedden, een eigen tv en gratis wifi.

Kamperen

Vlakbij het centrum van Bolsward kunt u overnachten op de Stadscamping Bolsward.

Genieten van de rust en ruimte die het Friese platteland te bieden heeft? Dat kan op Boerencamping Half-Hichtum. Deze camping verhuurt tevens een slaaphuisje/trekkershut. Gelegen aan de Harlingervaart langs de Elfstedenroute kunt u ook overnachten op de gastvrije boerencamping Fûgelfrij waar de kippen buiten rondscharrelen en de schapen lammeren.

ONTDEK EN BELEEF BOLSWARD

Een compleet overzicht van alle must sees, winkels en uitgaansgelegenheden in Bolsward.