Menu
Overnachten in Bolsward

Overnachten in Bolsward

Overnachten in het hart van de Elfsteden? Dat kan in diverse bijzondere B&B’s, hotels of campings.

Hotels

Midden in het centrum van Bolsward ligt Grandcafe de Wijnberg, bekend om zijn gezelligheid en terras. U kunt hier overnachten in één van de 26 hotelkamers. Ook midden in het gezellige en historische centrum kunt u overnachten in het prachtige monumentale pand  van Het Weeshuis, een kleinschalig familiehotel met huiskamerrestaurant. Op 3 minuten afstand van het centrum ligt Hotel de Groene Weide. Een goede uitval basis om Bolsward en omgeving te ontdekken.

B&B

Heeremastate is een stadsboerderij midden in het centrum en is een prachtig historisch monument. De state heeft 4 kamers met eigen badkamer en toilet en gezamenlijk gezellige souterrain. B&B op ’t Oordje is een gemoderniseerd en sfeervol ingerichte B&B met een eigen uniek gelegen terras aan het water met aanlegsteiger. Ook kunt u overnachten in een één- of tweepersoonkamer van B&B Bolsward of in Karin’s Bed & Breakfast. De laatst genoemde B&B ligt aan de rand van Bolsward en heeft twee gastenkamers met heerlijke bedden, een eigen tv en gratis wifi.

Camping

Vlak bij het centrum van Bolsward kunt u overnachten op de stadscamping Bolsward. Genieten van de rust en ruimte die het Friese platteland te bieden heeft? Dat kan op Boerencamping Half-Hichtum. Deze camping verhuurt tevens een slaaphuisje/trekkershut. Gelegen aan de Harlingervaart langs de Elfstedenroute kunt u ook overnachten op de gastvrije boerencamping Fûgelfrij waar de kippen buiten rondscharrelen en de schapen lammeren.

Ontdek & beleef Bolsward

Ontdek de leukste plekjes en beleef Bolsward op zijn best.

Ontdek de leukste hotspots van Bolsward

Een compleet overzicht van alle must sees, winkels en uitgaansgelegenheden in Bolsward.