Menu
Avondvierdaagse groot succes

Avondvierdaagse

23 mei 2022

Avondvierdaagse groot succes

Bolsward- Afgelopen week werd de Avondvierdaagse in Bolsward gelopen. Maar liefst 650 deelnemers met stempelkaart hebben 1 of 4 avonden 5 of 10 km gelopen. Hiernaast liepen veel enthousiaste ouders en begeleiders mee.

De eerste avond werd de weilandroute gelopen. Boer Wytze had de kalfjes en lammetjes in de wei staan en er werd yoghurt van Campina uitgedeeld aan de deelnemers. Op woensdagavond werden de 10km lopers door ITS busreizen met de bus naar het Mounewetter in Witmarsum gebracht. Vanuit daar liepen zijn een nieuwe route naar Bolsward. Ook de andere avonden kregen de lopers iets aangeboden.

De nieuwe 10 km weilandroute op vrijdagavond werd afgelast vanwege het weer. Deze route kan volgend jaar gelopen worden. De 10 km lopers hebben meegelopen met de 5 km. Op vrijdagavond finishten de deelnemers in het centrum van Bolsward onder begeleiding van CMV Oranje Bolsward en DJ Michael Smith.

Het succes is mede door de inzet van alle vrijwilligers en sponsoren. Foto’s van het evenement komen binnenkort op de website www.avondvierdaagse-bolsward.nl.

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.