Menu
Krachtplaatsen Michael-Apollo-lijn

Krachtplaatsen Michael-Apollo-lijn

26 januari 2024

Op vrijdag 26 januari 2024 is Theo Buijsrogge bij ons te gast in Doopsgezinde Kerk in Bolsward om te vertellen over de over Krachtplaatsen op de Michael-Apollo-lijn.

De aarde kent vele krachtplaatsen met een verhoogde energie. Deze plaatsen werken helend en geven je steun en kracht. Je kunt hier makkelijker inzichten en antwoorden op levensvragen ontvangen.

Onze voorouders voelden intuïtief hoe bijzonder deze plaatsen op de aarde waren en bouwden hier hun heiligdommen. Daarom vind je hier vaak menhirs, dolmens, hunebedden en tempels, kerken en kloosters. Nu steeds meer mensen bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en meer gaan luisteren naar hun eigen weten en intuïtie, wordt de oorspronkelijke kwaliteit van krachtplaatsen door velen herontdekt.

In deze lezing geeft hij allereerst een introductie over krachtplaatsen, energielijnen en energieoefeningen, waarna hij helemaal ingaat op de Michael-Apollo-lijn. Daarbij vertelt hij over diverse krachtplaatsen met bijzondere, opmerkelijke en verrassende achtergrondverhalen en zijn eigen ervaringen.

Theo Buijsrogge heeft zelf de waarde ervan ervaren en werd hierdoor geïnspireerd om alle bekende krachtplaatsen op zijn website powerplaces.eu te verzamelen met als doel om iedereen te inspireren en ze zelf te ervaren. Hij schreef ook een boek over de Michael-Apollo-lijn, een energielijn dwars door Europa, met ruim 400 bijzondere krachtplaatsen.

  • Theo Buijsrogge Experience Krachtplaatsen op de Michael-Apollo-lijn (€ 20,00)
  • vrijdag 26 januari 2024
  • Doopsgezinde Kerk, Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 21.30 uur
  • Ticket(s) hier online te bestellen.

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.