Menu
Brian van Leeuwen Experience

Brian van Leeuwen Experience

7 oktober 2023

Op zaterdagavond 7 oktober 2023 is Brian van Leeuwen bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een interactieve lezing met het thema ” Een Transformatieve Reis van Verslaving Terug naar Verbinding met het Leven”.

Samen met Brian van Leeuwen organiseren wij een event dat gaat over Bewustwording, Transformatie en Manifestatie. Brian neemt jullie mee in een transformatieve reis van verslaving naar verbinding met het leven, waarin hij deze drie bouwstenen voor expansie koppelt aan zijn eigen transformatieve reis.

Jarenlang verdoofde Brian zichzelf met drank, drugs, festivals en relaties. Hij voelde zich zo onwijs eenzaam en niet begrepen. Dit resulteerde in extreem vluchtgedrag. Hij gaat er bijna aan onderdoor, maar door verschillende synchroniciteit op zijn levenspad weet hij toch een uitweg te vinden. Die uitweg biedt een transformerend, authentieker en vrijer leven. En daardoor vindt hij zijn weg terug naar leven in het licht. Maar hoe kom je uiteindelijk tot verandering? Hoe vind je je weg terug naar het licht?

  • Interactieve Lezing Brian van Leeuwen (€ 15,00)
  • Zaterdag 7 oktober 2023
  • In Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward
  • Zaal open 19.15 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 21.30 uur

Meer informatie? Kijk op de website van Appolanja

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.