Menu
Nieuwe groene peuteropvang in Bolsward

Nieuwe groene peuteropvang

13 oktober 2022

Een fijne plek waar kinderen de wereld om zich heen kunnen ontdekken.

In oktober 2022 is de peuteropvang bij JKC De Opbouw in Bolsward geopend. Een fijne plek waar kinderen de wereld om zich heen kunnen ontdekken en spelenderwijs hun taal, spraak, denken, motoriek, spel en sociaal-emotionele vaardigheden ontwikkelen.

De peutergroep heeft een nieuw ingerichte groepsruimte met een huiselijke sfeer en uitdagend natuurlijk spel- en speelmateriaal. Ook is er een prachtige groene buitenruimte met veel gras en bomen, waar we dagelijks veel gebruik van maken. Opgroeien met veel natuur draagt bij aan het ontwikkelen van nieuwsgierigheid, respect voor de wereld en zelfvertrouwen. Daarbij kiezen we voor gezonde voeding. Kinderen met een VE-indicatie bieden we een extra steuntje in de rug door hen spelenderwijs extra handvatten te bieden. Bij de peuteropvang ligt de focus, naast plezier en welzijn, op de ontwikkeling en schoolvoorbereiding van de kinderen. Het onderwijs en de opvang, verzorgd door Eigen&Wijzer werken nauw samen binnen het Jenaplan Kindcentrum. De peuteropvang en kleuterklas bevinden zich naast elkaar. Op georganiseerde momenten vindt er ontmoeting plaats tussen peuters en kleuters, zodat zij met elkaar kunnen spelen, van elkaar kunnen leren en de juf leren kennen. De stap naar het onderwijs binnen het kindcentrum wordt zo heel klein! De peuteropvang is dagelijks geopend van 8:30-12:30 uur. Vanaf november 2022 biedt Eigen&Wijzer ook dagopvang voor 0-4 jarigen.

Heeft u interesse in peuteropvang, dagopvang of buitenschoolse opvang bij JKC De Opbouw? Kom kennismaken en ervaar de opvang tijdens een rondleiding. U kunt een afspraak maken via onze KlantWijzer: 035-5826035 | planning@eigenenwijzer.nl.  

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.