Menu
Crystal Skull Experience "The Rise of the Phoenix"

Crystal Skull Experience “The Rise of the Phoenix”

12 december 2023

Crystal Skull Experience “The Rise of the Phoenix”

The Rise of the Phoenix: Daar waar oude wijsheid opnieuw geboren mag worden.

Zoals je wellicht weet beschikken wij over twee bijzondere kristallen schedels waarmee we werken o.a. in 1 op 1 skullsessies en de workshop contact maken met kristallen schedels. We merken dat de tijd daar is dat ze meer mogen/willen gaan doen daarom nu onze eerste Crystals Skull Experience.

Een avond waarin je door onze grote schedels wordt meegenomen in een multidimensionale reis via sterrenpoorten naar het kristallijnen veld waarmee zij verbonden zijn. Een reis diep in jezelf naar jouw plek tussen tijd en ruimte, waar jij mag ontvangen wat voor jou bedoeld is. Coderingen van kristallijn licht die je bewustzijn vergroten en je trilling verhogen. Je kunt daardoor sleutels krijgen om delen van jouw bewustzijn te openen die voor jou in deze tijd van waarde zijn.

De reis zal voor eenieder anders zijn. Een individuele ervaring in het kristallijnen veld die je dichter bij eenheidsbewustzijn zal brengen. Zodra we meer ervaren dat we niet afgescheiden zijn maar in alles verbonden, zullen we meer en meer angst transformeren naar liefde. Dat is goed voor jou, maar ook zeker voor de wereld op dit moment.

Op dinsdagavond 12 december zullen wij voor de eerste keer een Crystal Skull Experience neerzetten. Een avond waarin je met behulp van de grote kristallen schedels van Apollanja een multidimensionale reis gaat maken.

We starten de avond met het zetten van persoonlijke intenties die je mee kunt nemen in de reis op deze avond.  De groep zit om de grote kristallen skulls heen en wordt door Martin meegenomen in het veld zodat je reis kan beginnen. We werken hierbij met een ervaring gericht op meerdere zintuigen zodat je nog gemakkelijker contact leert te maken met deze energie.

Na de reis zullen we met elkaar in stilte rozenthee drinken zodat we goed landen en met een open hart de ervaring verder kunnen laten inwerken. Rozenthee is een heilig spiritueel kruid wat je hart opent en begrip bevordert.

We hebben een gelimiteerd aantal plaatsen voor deze avond.

Voor het maken van de reis heb je geen enkele ervaring met kristallen schedels nodig.

Op deze avond ben je welkom om ook je eigen kristallen schedels mee te nemen zodat die in het veld meegaan en een download kunnen krijgen.

Voel je welkom om met ons deze avond te beleven.
Meer informatie op Apollanjacrystals.nl

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.