Menu
Organisatie Avondvierdaagse in volle gang

Avondvierdaagse

6 juni 2023 - 9 juni 2023

Organisatie Avondvierdaagse in volle gang

Bolsward – De organisatie van de avondvierdaagse is in volle gang. Van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni kan er in Bolsward worden gelopen. Ook dit jaar is het startpunt bij de IJsbaan in Bolsward. De routes die gelopen worden staan op de website.

De voorverkoop van stempelkaarten is vrijdag 2 juni van 18.30 t/m 20.00 uur bij Sporthuis A.P. van der Feer in Bolsward. Een 4-dagenkaart kost 4 euro en een dagkaart 2,50 euro. Dinsdag 6 juni kan er tussen 17.30 uur en 18.00 uur ook nog een stempelkaart gekocht worden bij de start van het evenement op de ijsbaan in Bolsward. Een 4-dagenkaart kost daar 5 euro en een dagkaart 3 euro.

Dit jaar zijn er een aantal bekende maar ook nieuwe routes. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 km of 10 km. ITS Reizen gaat ook dit jaar bij de 10km één avond de deelnemers buiten Bolsward afzetten, dit jaar op een andere plek.  En natuurlijk staat de weilandroute op het programma. Ook bij de 5km zijn er een aantal verrassende aanpassingen gedaan.

Naast de mogelijkheid om 4-dagen te lopen is het ook mogelijk een dagkaart te kopen. Met een dagkaart kan de deelnemer 1 dag meelopen en ontvangt de loper op vrijdag een dagmedaille voor de prestatie.

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.