Menu
Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw projecten in Bolsward

Houckemaland | Hartwerdervaart Bolsward

Nieuwbouwproject ’t Houckemaland in Bolsward biedt diverse bouwkavels aan in de wijk Hartwerdervaart. Deze kindvriendelijke wijk, zonder doorgaand verkeer, heeft diverse speelveldjes en parkjes met wandelpaden. Er zijn een aantal vrije kavels te koop waarop u zelf een huis kunt (laten) bouwen.

Nieuwbouw in Bolsward

Het nieuwbouwproject beslaat de Franekerstraat, de Samuel van Haringhouckstraat en de Dr. Joost Halbertsmastraat. Op de plek waar vroeger de schoolgebouwen stonden, worden rijwoningen, tweeonder- een-kapwoningen en een vrijstaande woning gebouwd.

Appartementencomplex Het Wapen

Aan de Harlingerstraat in Bolsward ontwikkelt R&B projectrealisatie een aantal ruime appartementen. Allen gelegen aan of met zicht op het doorgaande vaarwater (Elfstedenroute), duurzaam gebouwd, 1 tot 3 slaapkamers en een hoog afwerkingsniveau. Het kleinschalige complex bevat een vijftal appartementen waarvan 3 op de begane grond en 2 op de eerste verdieping.

De Koopman

Het project ,De Koopman’ is een herbestemming van de voormalige bibliotheek van Bolsward. In het uit 3 gebouwen bestaande pand worden appartementen gerealiseerd met bergingen en een overdekte parkeerruimte; op de begane grond komt een commerciële ruimte en op de 3e verdieping een penthouse met dakterras welke waarschijnlijk ook in de verkoop gaat komen met een woonoppervlakte van 180 m².

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.