Menu

Steun de ondernemers

Bolsward bezorgt!

Tijdens de coronacrisis roepen we inwoners op lokaal te blijven shoppen in Bolsward. Vele ondernemers in Bolsward hebben naast hun fysieke winkel ook een webshop of je kunt online shoppen via hun Facebook of instagram. Sommige (horeca)ondernemers hebben nu (tijdelijk) een afhaal e.o. bezorgservice in het leven geroepen voor maaltijden.

Hoe werkt het?

1

Online winkelen

Kies je favoriete Bolswarder winkel of horeca bedrijf uit het online overzicht en bestel je producten via de site van deze ondernemer (online, per mail en/of telefonisch).

Iedere winkel of horecagelegenheid heeft zijn eigen bestelproces.

2

Betalen

Voor jouw veiligheid en die van de bezorger worden er geen contante betalingen geaccepteerd. Betalen kan bijvoorbeeld via iDeal, Tikkie of pin aan deur.

Bij het bestelproces zal de ondernemer laten weten welke betaalmethoden gehanteerd worden.

3

Bestelling klaarmaken

Bestelling klaarmaken. Je bestelling wordt klaargemaakt voor bezorging. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Zo weet jij zeker dat je straks veilig kunt genieten van je bestelling.

4

Bezorging of ophalen

Je bestelling wordt contactloos bij je bezorgd. Dit betekent dat de bezorger de bestelling bij de deur neerzet, aanbelt en wacht tot jij de bestelling in ontvangst hebt genomen. Natuurlijk zal je bestelling geen moment onbewaakt worden achtergelaten. Sommige horeca hanteren een afhaal beleid

Welke ondernemers doen mee?

Ontdek het hart van de Elfsteden

Bolsward, de zesde stad op de Elfstedenroute. Op 100 kilometer. Precies op de helft. Niet de grootste stad, wel een pareltje. Stad om van te houden. Om heerlijk in rond te dwalen. Langs de grachten. Langs de vele monumenten. Door het prachtige park. Sta stil en bewonder het sierlijke stadhuis. Volgens velen het mooiste van Nederland. Geweldige stad ook om in te wonen. Stad om in je hart te sluiten.