Menu
Prijswinnaars versierde fietsen wedstrijd

Prijswinnaars versierde fietsen wedstrijd

15 september 2021

Voor zo’n duizend euro aan Bolswarder Shoppingcheques werden zaterdagmiddag door de Fietselfsteden en de Bolswarder Activiteiten Commissie (BAC) uitgereikt aan de winnaars van de ,Versierde Fietsen wedstrijd’.

De eerste prijs, voor 555 euro aan cheques, ging naar de Snekerweg. Met actuele thema’s, zegswijzen en gezegden, maar ook met allerlei accessoires, zoals fietsbanden in de bomen en losse fietswielen in de landerijen, hadden de buurtbewoners van de Snekerweg het thema de ,versierde fiets’ origineel en actueel uitgebeeld’, aldus de jury. ,,Dat dit een project was van de gezamenlijke bewoners van de Snekerweg, bewijst maar weer eens dat fietsen verbindt’’.
De tweede prijs, 333 euro aan cheques, was voor de buurtbewoners van het Laag Bolwerk. Op initiatief van Marten Oosterkamp was in de walkant van de stadsgracht een fietsimpressie gerealiseerd van de afgelopen jaren, maar ook dat er in 2022 mogelijk weer een echte fiets elfstedentocht vanuit Bolsward georganiseerd kan worden. ,,Het beeld van weggezakte fietsen tot een fiets die compleet zichtbaar is, geeft aan dat het wel goed komt. ,,Wij komen er weer bovenop, bleek uit de presentatie’, aldus Kerst Postma van de jury.
De derde prijs, 111 euro aan cheques, ging naar de cliënten van De Stipe aan het Suvelleantsje. De clienten hadden een tandem op een heel kundige, creatieve en liefdevolle manier ,versierd’.
De prijzen, resp 555, 333 en 111 euro, aan Bolswarder winkelcheques, werden uitgereikt door Elfstedenbestuurslid Bert Altenburg en BAC lid Hannie van der Feer.

Op de foto: de prijswinnaars van de versierde fietsen wedstrijd, samen met Bert Altenburg, Kerst Postma en Hannie van der Feer.

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.