Menu
Mienskip Modeshow

Mienskip Modeshow

24 maart 2023

De kledingbank Bolsward bestaat 10 jaar en dit gaan we vieren

Vrijdag 24 maart 2023
van 19.30 – 21.00 uur
Cultuur Historisch Centrum De Tiid

Als onderdeel van Vrijdagavond, verhalenavond organiseert op 24 maart’23 de Kleding bus Sudwest Fryslan en de Kledingbank Bolsward in samenwerking met Cultuur Historisch Centrum De Tiid in Bolsward de Mienskip modeshow. Een show waarin alleen maar kleding zal worden geshowd die afkomstig is van de kledingbank.

Komt allen, verbaas en verwonder je over hoe mooi je je kunt aankleden met kleding uit de kledingbank. Tijdens deze avond die start om 19.30 uur krijg je de gelegenheid om de kleding die tijdens de show wordt gepresenteerd te kopen, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de kledingbank.

Deze avond zal ook de kleding bus Sudwest-Fryslan voor de Tiid staan en is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de bus en wellicht zit er nog iets bij wat je leuk vindt, dit kun je tegen een vrijwillige bijdrage meenemen.
In de zaal staan stands van het Gemeentearchief Sudwest-Fryslan en de Bibliotheek Bolsward die verhalen en activiteiten zichtbaar maken rondom mode in Bolsward en omgeving. Er zijn maar een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar, dus twijfel niet en meldt je aan. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.detiid.nl/agenda

Vrijdagavond, Verhalenavond is een initiatief van Museum De Tiid, Gemeentearchief Sudwest-Fryslän en Bibliotheek Mar & Fean.

Wees van harte welkom!

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.