Menu
Herfstkuier Bolsward

Herfstkuier Bolsward

5 september 2020 - 5 september 2020

Herfstkuier Bolsward op 5 september 2020

Op 5 september 2020 organiseert Stichting Spotlights de Herfstkuier Bolsward ter vervanging van de op 14 maart geannuleerde 2e Bolswarder Winter Wandeltocht. De Herfstkuier is een onveranderd leuke en afwisselende tocht met meerdere wandelafstanden: 5, 10, 15 en dit keer ook 21 kilometer.

De opbrengst van deelname aan de wandelroute komt ten goede aan Stichting Spotlights ten behoeve van organisatie van gratis evenementen voor kinderen op het gebied van cultuur, sport en actieve vrijetijdsbesteding.

Marcel Weijers is initiatiefnemer van de Herfstkuier Bolsward. Hij vertelt: “gelukkig mogen we, rekening houdend met de maatregelen, weer wandelen. En net als vorige keer gaan de wandelroutes door en om Bolsward en zullen er verrassende plekjes onderdeel van de routes zijn”.

De start en finish van de Herfstkuier is bij Sportbar De Middelzee. Na de tocht is er nog mogelijkheid voor de wandelaars om nog wat na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje, uiteraard volgens de geldende regelgeving.

“We hopen op goed weer en zien de wandelaars graag tegemoet. Wandelaars die zich voor de editie in maart hebben aangemeld lopen ter compensatie van de geannuleerde tocht nu vanzelfsprekend gratis mee”, besluit Weijers.

Meer informatie over de Herfstkuier en de aanmeldmogelijkheid voor deelname is te vinden op: www.stichtingspotlights.nl/wandeltochten

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.