Menu
Fryske Krite Boalsert

Fryske Krite Boalsert

25 maart 2023 - 26 maart 2023

Na enkele jaren geen uitvoering te hebben gespeeld vanwege de corona, zijn we nu toch vol frisse moed aan de slag gegaan om in maart 2023 toch onze uitvoeringen weer op te pakken.

Het bestuur heeft de koppen bij elkaar gestoken en we hebben nu besloten een nieuw stuk uit te zoeken. Daar waren we zeker in geslaagd en het zou een komische uitvoering worden. Toch kwam er een kink in de kabel, omdat we een mannelijke speler tekort kwamen. Dus hebben we er deze keer voor gekozen om drie eenakters op één avond te spelen en we hebben er zin in ……

Onder leiding van onze nieuwe regisseur Theun Ram en enkele nieuwe spelers zijn we eind oktober begonnen met de repetities. We hebben gelukkig een mooie ruimte gevonden waar we met elkaar kunnen repeteren.

We hebben voor maart 2023 Ons Gebouw weer voor een hele week kunnen huren, zodat we aan het begin van de week het decor, het geluid en de belichting op kunnen bouwen en zo de avonden voor de uitvoeringen hier kunnen repeteren.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart 2023, aanvang 20:00 uur. Op donderdagavond 24 maart is de voorverkoop van de kaarten.

Voor meer informatie kijk op Fryske Krite Boalsert

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.