Menu
Adventsconcert van Reyer en Lars Gerfen

Adventsconcert van Reyer en Lars Gerfen

23 december 2018
  • (0)

Afgelopen zomer was gospelartiest Reyer met zijn band te gast in Christelijke Gemeente Het Keerpunt in Bolsward voor een spetterend concert tijdens zijn “Hoop-in-Mij” tour.

Op 23 december komt hij als onderdeel van een Adventstour terug naar Het Keerpunt.   

Hij treedt op samen met de christelijke singer-songwriter Lars Gerfen. Dit concert gaat over het verlangend uitzien naar Kerst. Vergezeld door gitaar en piano brengen de twee zangers hun eigen repertoire en een aantal bekende Adventsliederen ten gehore.

“Lars en ik zijn beide ambassadeur van “Red een Kind” en hebben al enkele keren samen gezongen bij de jaarlijkse kerstviering daar. Daaruit ontstond het idee om die samenwerking breder te trekken”, legt Reyer uit. Samen schreven zij het nieuwe lied Morgen zal Ik er zijn”, over de verwachting en het verlangen naar de komst van de Hoop in de persoon van Jezus.

“In tegenstelling tot het zingen over Kerst, waarin we de geboorte van Jezus als Redder van de wereld vieren, wilden we nu bewust kiezen voor een lied over uitzien naar Zijn komst, en het wachten.”

“Het samenwerken beviel erg goed. Heel mooi om samen over dit bijzondere thema te praten en te zingen. Voor mij persoonlijk is de Advent ieder jaar weer een speciale periode. Een tijd die uitnodigt tot verdieping en bezinning. Ik zie er erg naar uit om dit samen met Reyer muzikaal vorm te geven”, zegt Lars.

Als u nieuwsgierig bent geworden kunt u “Morgen zal Ik er zijn”  alvast beluisteren via: https://youtu.be/_nUMmUkAXTE.

Het concert vindt plaats:

op 23 december om 20:00 uur in Het Keerpunt, Burgemeester Praamsmalaan 35, Bolsward.

Op de avond zelf zijn ook cd’s van Lars Gerfen en Reyer te koop.

Tickets kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via Events4Christ.nl https://www.eventsforchrist.nl/event/adventstour-reyer-en-lars-gerfen

Blijf op de hoogte en mis nooit evenementen of nieuws

Bezoek Bolsward

Bekijk onze agenda.